Scientology Network

Humanitära program

Från undervisning om mänskliga rättigheter till att tillhandahålla Sanningen om droger, är målet med Scientologys humanitära program att uppnå en bättre värld.

Sanningen om droger

Sanningen om droger: Verkliga människor, verkliga berättelser ger personliga skildringar som visar farorna med de droger som oftast missbrukas. Den här filmen åtföljs av De sa, De ljög – en serie dramatiska kortfilmer som avslöjar lögnerna som ungdomar får höra om populära droger.

Infoannonser för Drogfri värld
Infoannons om crystal meth
Infoannonser om crack
Infoannonser om gräs

Berättelsen om mänskliga rättigheter

Berättelsen om mänskliga rättigheter är en inspirerande och informativ översikt av ett av världens mest missförstådda ämnen – mänskliga rättigheter. Denna dokumentär spårar de mänskliga rättigheternas historia, från antiken och fram till våra dagar. 30 rättigheter levandegjorda är en serie kortfilmer som illustrerar artiklarna i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna och introducerar Scientology Kyrkans internationellt uppmärksammade program för mänskliga rättigheter.

Mänsklig rättighet nr 20: Rätten till demokrati
Mänsklig rättighet nr 1: Vi är alla födda fria och jämlika
Mänsklig rättighet nr 22: Social trygghet
Mänsklig rättighet nr 7: Inget slaveri

Kommittén för Mänskliga Rättigheter-dokumentärer

En serie dokumentärer som avslöjar psykiatrins chockerande historia och avslöjar psykiatriska övergrepp. De blottlägger den oheliga alliansen mellan läkemedelsbolagens miljarddollarsindustri och psykiatri – som bygger på aggressiva marknadsföringsknep för att sälja droger med giftiga biverkningar – och bringar i dagen hur psykiatriska metoder fortsätter att skada individer i USA:s militär.

Den dolda fienden
Den dolda fienden
Psykiatri: Dödens industri
Diagnostic and Statistical Manual