Tidningsledare

Milstolpar

Scientology Network: Det är nytt, det är djärvt, det är igång.

Vad du kommer att läsa i detta specialnummer av tidskriften Freedom är berättelse om vad som inträffade bakom kulisserna vid en helt unik händelse i religionen Scientologys historia. Den 12 mars 2018 förverkligades ett sedan länge efterlängtat och noggrant planerat ögonblick i Kyrkans annaler – lanseringen av en ny satellit- och videostreaming-tv-kanal – Scientology Network.

För Kyrkans personal och medlemmar innebär denna nya kanal en milstolpe för Kyrkans pågående mission – att föra dess budskap om en bättre värld och ett bättre liv till människor över hela världen. Som du kommer att läsa om på de följande sidorna, gör det nya nätverket att Scientology blir tillgänglig för miljontals hushåll över hela USA samt hundratals miljoner fler individer över hela världen via internet.

Nätverkets program har producerats i de unika studior som Scientology Media Productions har, där toppmodern utrustning, innovation, kreativitet och en känsla av historia sammanstrålade för att skapa originalinnehåll om själva religionen – och dess humanitära uppdrag. Med en ny form av religiösa tv-program inleder Scientology Network en helt ny era för genren.

Scientology Network ger också allmänheten – på många sätt för första gången – Scientologys verkliga berättelser, från de som själva upplever religionen. Det gör det på ett sätt som inbjuder tittare att själva se hur Scientology, som omfattar alla världsreligioner, inte egentligen handlar om vad man ”tror på”, utan vad den kan göra för att få till stånd en mer human, förnuftig, fredlig, produktiv och upplyst värld.