Scientology Media Productions. Sändningstorn

Scientology Network

Betydelsefulla program

Originalinnehåll på Scientology Network tar tittarna inuti världens snabbast växande religion och dess humanitära mål.

Satelliter och tv-signaler som omringar jorden hör till dagens teknologi, och inom deras spektrum finns det något nytt. Det är Scientology Network. Och det skiljer sig från nästan allt som tv-kanaler har erbjudit tittare i det förflutna.

Historiskt sett börjar de flesta nya tv-nätverken med antingen en begränsad sändningsdag eller med bara en eller två nya program. Men redan från första dagen – den 12 mars 2018 – sänder Scientology Network dygnet runt, året runt, med en tablå som inkluderar en hel svit av originalserier, exklusiva filmer, infoannonser, dokumentärer med mera. Totalt sett kommer det nya nätverket att sända nästan 8 800 tv-timmar under sitt första år.

I och med lanseringen av Scientology Network på DIRECTV:s kanal 320, får Amerika och resten av världen höra berättelsen om Scientology och dess humanitära insatser genom en annan sorts tv, en som letar efter och förser tittare med verkliga berättelser om verkliga människor, berättelser om hopp, optimism och medkänsla.

För första gången får tittare en verklig titt in i Scientology, dess historia, dess kyrkor och dess medlemmars liv, dess världsomspännande humanitära insatser, och dess fokus på mänskliga rättigheter och en fredligare värld.

Denna icke-kommersiella kanal kommer att berätta historier som illustrerar Scientologys mest grundläggande tro – att den största mänskliga rättigheten är rätten att hjälpa.